Történések

godlife 2017.05.28. 21:21


Akárhányszor írom a blogot, valami miatt mindig megtörik a lendület :D Sok értelme mondjuk nincs, de ez sose érdekelt, kiírok magamból 1-2 gondolatot aztán szevasz.

A legfontosabb, hogy valami nem kerek. Ez az ázsiai lét megfertőzött, minden szempontból. Éppen a túlélésért küzdök, miközben az emberekkel szembeni toleranciám a tetőfokán van. Árad belőlem a nyugodtság, elfogadás, türelem. Sose voltam ilyen. Nemrég megkaptam, hogy őrült vagyok. Elismerem, igen :D

Egy ember azért erősen próbára tett, de szerintem ő is rájött, hogy ez így jobb és már meg sem ismer. Érdekes ez a világ; sokat gondolkozom sorsokon, viselkedésmintákon, reakciókon. Olyan, mintha fentről szemlélném a történéseket, nem tudom mi történt. Meditálok, relaxálok és fürkészem a tekinteteket, majd feldolgozom magamban a látottakat; adott esetben le is írom.

Node, tanulok indonézül. Azt mondják, hogy könnyű nyelv. Ezzel azért vitatkoznék, főleg mert a szavakat is nehéz megjegyezni. Német és angol után szokatlan, a szavakon még nevetek is :D Keresem az indonéz alapanyagokat, a fűszereket, illatokat. Itt Európában különösen nehéz ez. Az ételeim elkészítése nagyon megváltozott, más az ízvilág. A letisztult, natúr ízt felváltotta a fűszeres, kellemesen csípős összhatás. Nem idegenkedek az újtól, a különleges növényektől. Természetesen a csirke megmaradt alapnak, de már vagy harmincféleképpen kerülhet a tányéromra. Egész arzenál sorakozik bevetésre :)

Élvezem a életet, mielőtt elpatkolnék.

Végül jöjjön egy videó, de nem a szokásos zene, hanem egy másik világ felfedezése. Kambodzsa (jövök).

Selamat malam!

 

 

 

 

Címkék: future

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://godlife.blog.hu/api/trackback/id/tr6912546827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása