early morning dreams

godlife 2017.11.22. 16:44

Nem szoktam mostanság ide írni, mert olyan átlagos és teljesen normális dolgok történnek, hogy már azt hiszem megkomolyodtam :D

Körvonalazódik a 2018-as kiruccanás időpontja, egyelőre Kuala Lumpur a biztos :) Aztán, hogy az "elosztóból" merre lesz az irány a 3-4 hétben, fene se tudja. Ja és nagyon utálom a novembert, ilyen elbaszott egy hónap kevés van; decemberre sokkal több történést várok, pezsgést, izgalmat. 

Olyan érvágós diétám van, hogy még én is pislogok, pedig 2 éve több mint 30 kilótól megszabadultam. Ebből mindig tudok meríteni, sőt télen a legkönnyebb diétázni, nincs akkora elcsábulás. Már csak a változatosságot kellene megtalálni és a mogyoróvaj betiltását.

Van egy muzsika, ami mostanság nagy kedvenc, feltölt, jobb hangulatba hoz. Lehet, hogy a bikinis, bronz bőrű lányok látványa okozza? :D

Lehet.

 

 

 

Címkék: diéta music winter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://godlife.blog.hu/api/trackback/id/tr7213346983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása