Bepörgött augusztus

godlife 2018.08.22. 14:14

Azt gondoltam, hogy az áprilisi utazást, semmi sem fogja überelni idén. Erre olyan 2-3 hetet sikerült összehoznom, amiből most nehéz kimászni :D A pozitív értelemben.

Bulizunk, csajozunk, megjártam Marokkót egy hét alatt, borkóstoló a Dunán, 30-35 fős szülinap a Pontoonon, majd egy csopaki hétvége után mondom azt, hogy STOP. Ezt így nem lehet bírni. Életem legjobb éve és még van hátra 4 hónap. Egy csabai kolbásztöltés biztos program még idénre, meg 1-2 szülinapi mulatság, mátrai kiruccanás.

Sőt, Bende is meghívott magukhoz. Szép gesztus az biztos. Mire találkozni tudnánk, elköltöznek. Ejjjjjjjjjjj. Olyan már sosem lesz, mint régen, de ez van.

Szóval talán még egy utazás belefér valahova a közelbe vagy tartalékolok egy ütős tavaszra. Kuba, Sri Lanka, Fülöp-szigetek? Bármelyik lesz, már most most várom.

Azt hiszem egy bekezdést megér egy párkapcsolati kitekintés. BAZMEG, nincs :D Amennyire a 20-as évek aktívak voltak, most a 30-as annyira stagnál. Pontosabban nincs rá nagy igényem. Nagyon jól elszórakozom a nőkkel és ez elég is. Flört, ismerkedés sosem ment ilyen könnyen. Kb bármit megtehetek, ez a legjobb az egészben. Sajnálom, hogy férjhez mennek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://godlife.blog.hu/api/trackback/id/tr5614195179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása